Cautare

7949 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 craiova" (4.50 secunde)
Marti s-au deschis ofertele depuse de firme pentru realizarea proiectului de reamenajare si reabilitare a Aeroportului International Craiova. Dintre cele 27 de firme care si-au anuntat initial intentia de a participa la licitatie, numai opt au depus oferte, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.
Pe 31 martie expira termenul pana la care persoanele fizice si juridice din Craiova isi pot achita taxa de parcare pe anul 2012 pentru autovehiculele pe care le detin, primind cu aceasta ocazie si un autocolant, numit vinieta de parcare.
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. ... Camera de Comert si Industrie Dolj impreuna cu grupul de initiativa Junior Chamber International Craiova invita tinerii antreprenori ai judetului sa participle la Business Networking Event 1st Edition!
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi.
Este ca un parinte Dumitru Popescu este antrenor la CS Universitatea Craiova, dar si la Centrul Olimpic de Spada, unde se ocupa de juniori. ... Cea mai recenta performanta a echipei masculine de spada de la CS Universitatea Craiova a fost castigarea titlului national la tineret.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Un card de mobilitate europeana pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani a fost lansat ieri la Craiova.
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
Impozitul pe cladiri ar putea creste la Craiova si cu 30 de procente in 2010.
Apele menajere din Craiova se varsa în forma bruta în Jiu, transformat într-un soi de hazna a orasului. ... În Craiova nu exista nici o statie de epurare functionala în sistemul de canalizare.
Cel mai important proprietar de imobile din Craiova este o femeie. Ea detine in urbe un numar record de 14 locuinte si plateste un impozit actualizat de 6.334 de lei pe 2010.
Cand nu sunt rezultate la o echipa, antrenorul pleaca primul. Asa a facut si Bertholt Vasuica, tehnicianul voleibalistelor de la SCM-U Craiova. ... Patru esecuri consecutive au cantarit greu pe umerii antrenorului echipei feminine de volei SCM-U Craiova, Bertholt Vasuica.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
google-analytics.com